Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

IMG 3759pL Obra Social “la Caixa” i el GEiEG varen signar la renovació de l’acord de col·laboració on l’entitat financera continuarà donant suport a la secció grupista d’esport adaptat per permetre i facilitar l’activitat dels esportistes de l’Entitat.

Una de les prioritats de l’Obra Social “la Caixa” és fomentar l’autonomia personal i la qualitat de vida de persones amb discapacitat o que pateixen un deteriorament de les seves capacitats, on el GEiEG té un paper fonamental per així fomentar la cohesió i la motivació.

La secció d’esport adaptat del GEiEG, a l’actualitat té un total de 20 esportistes que practiquen sobretot l’atletisme. El Grup Excursionista i Esportiu Gironí continua amb el treball que es va comprometre des de la seva fundació l’any 1.919. La cohesió i la integració social, són pilars fonamentals que gràcies a l’esport i als seus valors, el Grup se’ls fa propis.

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2018 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Avís legal / Política de privacitat /Política de cookies  
Back to Top