Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

pepmari

El proper dijous a la sala polivalent del Complex Esportiu del GEiEG a Sant Narcís, a partir de les 8 del vespre, el psicòleg del CAR Pep Marí obrirà el Cicle de Conferències en motiu de la commemoració del 75è aniversari de la secció d’handbol. El títol de la conferència serà: "Ser només pares".

Què és el millor que poden fer uns pares per contribuir a l'èxit del programa esportiu del seu fill/a? Ser només pares. Quan els pares adopten altres rols (entrenador, psicòleg, representant, amic, etc.) l'esport deixa de ser una escola per a la vida.

La conferència serà el proper dijous 8 de novembre a les 8 del vespre en el Complex Esportiu de Sant Narcís. L’entrada serà gratuïta per a socis i no socis i tindrà un aforament limitat a la capacitat de la sala.

 

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2018 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Avís legal / Política de privacitat /Política de cookies  
Back to Top