Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

 IMG 1871pIMG 1862pIMG 1867p

 

Durant el dinar de commemoració del 75è aniversari de l'handbol del GEiEG, es varen dur a terme diferents reconeixements. 

La Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya de mà del Representant Territorial, Josep Pujols va lliurar al vicepresident Josep Lluís Eusebio, un present en motiu de la commemoració. També es va tenir un recordatori entranyable i sentit per Joan Casellas i Josep Maria Casas, dues figueres capdals de l'handbol gironí que varen estar sempre al costat del grup. Dues persones que varen ser recordades en els parlaments tant per part del Vicepresident Eusebio com de l'exdirectiu de la secció d'handbol i exgerent del Grup, Josep Maria Pinsach.

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2018 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Avís legal / Política de privacitat /Política de cookies  
Back to Top