Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

puntslliures webLa colla sardanista “Aires Gironins del GEiEG” ha aconseguit, per quart any consecutiu, el títol de campiona de Catalunya de Punts Lliures a la categoria de veterans. Va ser a la final celebrada el passat diumenge, dia 30, a Barcelona.

Aquest títol s'ha d'afegir als aconseguits, també en aquesta temporada 2014, al Campionat Territorial de les Comarques Gironines i Catalunya Nord, on ha quedat classificada en primer lloc, i per vuitè any consecutiu, en Lluïment. I, també, en primer lloc en les altres modalitats de Revesses, Punts Lliures i Galop de Fantasia.

“Aires Gironins” també ha participat al Campionat de Catalunya 2014 de Lluïment on va quedar en cinquena posició. Ha estat l'única colla veterana que ha participat a tots els Campionats i, en total, ha participat en 16 concursos i 7 exhibicions.

Es prega signar les fotografies com a: Miquel Burgos.

Colla AiresNou èxit de la Colla Aires Gironins del GEiEG a l'aconseguir una més que meritòria tercera plaça en el Campionat de Catalunya de lluïment que es va dur a terme al barri del Poble Nou de Barcelona. En una competició molt dura, la colla grupista va tornar a treure el millor d'ella mateixa, per seguir essent una de les millors colles sardanistes del país.

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top